,

Lakóépületek egyszerű bejelentése – mit tehet a tervező, mit vizsgál a hatóság?

1. Építési jogi konferencia
január 20-án 8:30-13 óráig (az Ybl-karon)
Szakszerű magyarázatok az „egyszerű bejelentéssel” kapcsolatos eljárás részleteiről és a szakembereket érintő következményekről, az építéshatósági és építésfelügyeleti eljárásokban nagy tapasztalatokkal rendelkező előadóktól.

2. Előfizetés szakértői portálra
negyedéves ÉpítésiJog.hu portálhasználat (meghosszabbítható)
– Hiteles, hatályos (mindig frissülő) és villámgyorsan használható elektronikus építési jogi kézikönyv építőipari szakemberek részére jogszabály-magyarázatokkal és alkalmazási segédletekkel.

Konferenciabelépő (listaára: 14.000 Ft+ÁFA) +
Portál-előfizetés (listaára 9.990 Ft+ÁFA)
=
23.990
2 az 1-ben csomagban most: 16.990 Ft+ÁFA

(267 belépő már elfogyott. Néhány nap alatt. Érdemes azonnal lépni.)

BELÉPŐ és ELŐFIZETÉS igénylése
Kattintson ide most!
 

„Nagy pánikot váltottak ki az építészek körében az úgynevezett egyszerű bejelentéssel kapcsolatos új jogszabályok; sokan nem tudják, mi lesz a feladatuk és miért vonhatók felelősségre. Ebben a helyzetben különösen fontosnak érezzük, hogy már most, év elején hiteles szakmai információkkal támogassuk a tervezőket. Ez a célja január 20-i építési jogi konferenciánknak.”


Csanády Pál építész, a Metszet főszerkesztője
(Artifex Kiadó - a konferencia szervezője)

2 az 1-ben Jogbiztonság-csomagunk részletei

---
„Azért javaslom együtt az építési jogi konferenciát és az ÉpítésiJog.hu portál használatára szóló előfizetést, mert gyakorló, építési ügyekben eljáró jogászként azt érzékelem, hogy az építőipari szakembereknek kétféle segítségre van szükségük ahhoz, hogy jogi szempontból biztonságban végezhessék a munkájukat: egyrészt az aktualitásokkal részleteiben is foglalkozó, a felmerülő kérdések helyszíni tisztázására is alkalmas fórumra (ez a konferencia), másrészt egy elektronikus építési jogi kézikönyvre, ami mindig hatályos, és a napi gyakorlatban ad konkrét, pontos és gyors segítséget (ez az ÉpítésiJog.hu portál).”
- Dr. Jámbor Attila építési joggal foglalkozó egyetemi oktató és gyakorló ügyvéd -
---